GC Fat Burner

Memperkenalkan GC MAX , Jus Bakar Lemak Garcinia Cambogia Pertama Di Malaysia!

Produk buatan Muslim, lulus KKM, yang boleh bantu anda Dapatkan Berat Idaman hanya dalam 2 MINGGU penggunaan

DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX Fat Burner. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. 

 

Kami akan bantu anda dapatkan berat badan idaman anda hari ini. Dengan hanya sebotol, mesti ada penurunan berat atau inchi badan.

 

 

Masalah obesiti di negara ini semakin meningkat apabila lebih 16.8 juta penduduk menghidap penyakit ini yang berpunca daripada amalan gaya hidup dan pemakanan tidak seimbang. 
 
Ha, adakah anda tergolong dalam salah seorang mempunyai masalah diatas? Kalau ya, anda berada ditempat yang tepat sekali! Cuba anda search Garcinia Cambogia di Google, anda akan nampak yang buah yang hanya tumbuh di Asia ini boleh bantu anda Bakar Lemak serta Menguruskan Badan anda sepantas 2 minggu! Di Malaysia, jus kami adalah satu-satunya produk pelangsingan badan yang rasanya sangat sedap, rasa berry seperti Ribena.
 
Kebanyakan testimoni yang kami terima, kesan juice pembakar lemak kami boleh dirasai hanya dengan sekali penggunaan. Selera makan berkurangan, bahagian yang berlemak terasa panas, berpeluh lebih banyak dari biasa kerana semasa proses bakar lemak, ia akan dikeluarkan melalui peluh dan lawas buang air besar/kecil.
 
Saya tahu, anda semua sibuk berkerja, berniaga dan sebagainya. Tak sempat nak bersenam, kalau anda seorang surirumah macam saya, memang tak ada masa. Seharian melayan suami dan anak-anak, makan minum pun tak terjaga. Mana ada masa nak pergi bersenam betul tak? Hasilnya berat badan saya naik mendadak, dari 45kg ke 60kg . Masa tu memang tertekan sangat, jadi saya pun fikir jalan penyelesaian bagaimana nak bantu masalah berat badan orang yang tak suka/sempat bersenam.
 
Selepas buat kajian selama 3 bulan, akhirnya saya dapat formula terbaik pembakar lemak, yang tiada bahan kimia berbahaya seperti Sibutramin etc. Hanya dari ekstrak SUPERFRUITS, salah satunya Garcinia Cambogia!  
 
Tak perlu bancuh atau shake, cukuplah minum 2 sudu besar pagi dan malam, 1 jam sebelum sarapan pagi dan makan malam. Tiada bahan kimia berbahaya, hanya ekstrak Superfruits dalam minuman GC MAX Fat Burner ini. Selain GARCINIA CAMBOGIA, juice pembakar lemak kami ada mengandungi Acai Berry, dua-dua buah yang diperakui DR OZ sebagai pembakar lemak paling berkesan tahun 2014/2015!
 
DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX Fat Burner. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. 
 
 

Memperkenalkan....

Penyanyi/Pelakon Maya Matahari Antara penguna setia GC Max. Beliau berjaya turun 4kg dan hilang 2 inchi semasa mengamalkan GC Max selama 4 bulan.


GC MAX FAT BURNER ADALAH JUS BAKAR GARCINIA CAMBOGIA PEMBAKAR LEMAK PERTAMA DI MALAYSIA UNTUK TAHUN 2014/2015!

 

Kelebihan Juice GC Max Fat Burner, 

  • Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan anda
  • Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
  • Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
  • Meningkatkan metabolisma anda 
  • Membaiki sistem perncernaan supaya senang lawas
  • Rasa bertenaga walaupun kurang makan
  • Rasa mixed berries yang sangat sedap!
  • Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas
 

Antara Bahan Terbaik Dalam GC MAX Fat Burner,

DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX Fat Burner. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. 
 
 

GARCINIA CAMBOGIA 

  • Berkesan mengurangkan berat badan
  • Menghalang selera makan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengurang kolesterol
  • Menambahkan tenaga

ACAI BERRY

  • Dapat tingkatkan tahap tenaga anda
  • Dapat mengurangi kolesterol
  • Dapat membantu mengurang stress anda
  • Boleh Mengdetoksifikasi Dan Mencuci Tubuh Kita

GUARANA

  •  Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja
  • Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala

WHITE KIDNEY BEANS

  • Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak
  • Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori
  • Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat
     

GOJI BERRIES 

  • Mengekalkan tekanan darah yang sihat
  • Mengurangkan kolestrol
  • Menormalkan gula dalam darah 
  • Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual
  • Membantu mengurangkan berat badan
  • Melegakan sakit kepala dan pening

GREEN TEA LEAVES

  • Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi
  • Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol
  • Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan
  • Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam

 

 
 
 
 

Okay, jadi anda teruja nak cuba GC Max Fat Burner. Mesti anda tertanya-tanya macam mana cara penggunaannya ya? Leceh atau tidak?

 
Cara Penggunaan GC MAX Fat Burner
 
  • Minum 20ML setiap pagi dan malam, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam
  • Minum minima 8 GELAS air kosong sehari ( WAJIB )
  • Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
  • Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
  • Jauhi makanan segera, berminyak dan bergula sementara dalam proses kurangkan berat anda selama 30 hari

 

Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun.  Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner!

 

Team Kuda Merah PDRM pun antara pengguna setia GC Max tau! Polis pun yakin dgn GC Max sebab lepas minum tenaga bertambah ;)

DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX Fat Burner. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. 

20000 botol GC Max dah terjual sejak pelancaran June 2014!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX Fat Burner. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. 





GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan. Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum? A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau. TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER: DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. Dicatat oleh cybermall80 di 7:23 PM Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Label: GC MAX FAT BURNER, NAK KURUS No comments: Post a Comment

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan. Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum? A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau. TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER: DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. Dicatat oleh cybermall80 di 7:23 PM Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Label: GC MAX FAT BURNER, NAK KURUS No comments: Post a Comment

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan. Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum? A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau. TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER: DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. Dicatat oleh cybermall80 di 7:23 PM Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Label: GC MAX FAT BURNER, NAK KURUS No comments: Post a Comment

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan. Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum? A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau. TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER: DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. Dicatat oleh cybermall80 di 7:23 PM Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Label: GC MAX FAT BURNER, NAK KURUS No comments: Post a Comment

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
GC MAX FAT BURNER JUS PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website: http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan. Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum? A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau. TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER: DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
GC MAX FAT BURNER JUS PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website: http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan. Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum? A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau. TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER: DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
GC MAX FAT BURNER JUS PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website: http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan. Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum? A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau. TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER: DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
GC MAX FAT BURNER JUS PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website: http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan. Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum? A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau. TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER: DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
GC MAX FAT BURNER JUS PEMBAKAR LEMAK GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 1 BOTOL 250ML HARGA PASARAN : RM60.00 UNTUK TEMPAHAN : SMS / WHATSAPP 012-4348281 Atau Klik sini untuk pembelian di website: http://auramega.com/shop/gc-max-fat-burner-minuman-pembakar-lemak/ Impikan berat badan ideal? Mahu kurus secara selamat dan pantas? Punya masalah sembelit dan tidak lawas? Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja? Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini! Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !! KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER : ✔ Membakar lemak degil dengan pantas. ✔ Menghalang pembentukan lemak baru. ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum. ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody. ✔ Mengurangkan selera makan . ✔ Meningkatkan metabolisma badan. ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress. ✔ Tidur lebih lena. ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman. ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan. ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap. ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit. ✔ Membantu mencantikkan kulit. KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER : GARCINIA CAMBOGIA: Berkesan mengurangkan berat badan. Menghalang selera makan. Menghalang pembentukan lemak. Mengurang kolesterol. Menambahkan tenaga. ACAI BERRY: Dapat tingkatkan tahap tenaga anda. Dapat mengurangi kolesterol. Dapat membantu mengurang stress anda. Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita. GUARANA: Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja. Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala. WHITE KIDNEY BEANS: Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak. Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat. GOJI BERRIES: Mengekalkan tekanan darah yang sihat. Mengurangkan kolestrol. Menormalkan gula dalam darah. Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual. Membantu mengurangkan berat badan. Melegakan sakit kepala dan pening. GREEN TEA LEAVES: Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi. Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol . Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN: ✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan. ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari. ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak. ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda. ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan. NOTED : ** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun. Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner! ** Produk Malaysia ** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK FAQ GC MAX FAT BURNER: Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner? A: Tidak digalakkan Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan? A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari. Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan
  • 99 Units in Stock




RM60.00

Add to Cart:



This product was added to our catalog on Tuesday 21 April, 2015.

Customers who bought this product also purchased...


Copyright © 2018 Sihat Jelita Shop. Template oleh Portal Usahawan . Laman Web Ini Dibina oleh Team Kedai Online
warobbo template