Lumiglow

“Hanya 1 Krim, Mencegah & Merawat Masalah Kesihatan Anda – Menjadikan Anda Lebih Cantik – Semuanya Dari Hujung Rambut Hingga Hujung Kaki – Terbukti Berkesan – Dengan Cara Yang Sangat Mudah – Hanya Sapu Sahaja” Kesihatan & kecantikan adalah perkara yang paling utama untuk dipelihara. Namun, cabaran untuk penjagaan keduanya semakin hebat akibat kesuntukan masa, kekurangan pengetahuan dan ketiadaan alternatif yang mudah. Mujurlah dengan LumiGlow, kini anda mampu untuk menjaga taraf kecantikan & kesihatan anda dengan cara yang mudah & pantas! Sebelum anda melihat lebih jauh, adalah elok untuk menerangkan dua soalan lazim yang utama. Pertama, LumiGlow merupakan nama untuk hanya 1 krim sahaja. Kedua, cara menggunakan LumiGlow ialah sapu sahaja, tidak perlu dimakan, diminum ataupun disuntik. ******************************************************* .. PERHATIAN PARA PESAKIT & WANITA : Jika anda mempunyai sebarang masalah kecantikan atau kesihatan, maka anda bakal meneroka penyelesaian alternatif yang unggul, hebat, luar biasa, ajaib & menakjubkan! “Hanya 1 Krim, Mencegah & Merawat Masalah Kesihatan Anda – Menjadikan Anda Lebih Cantik – Semuanya Dari Hujung Rambut Hingga Hujung Kaki – Terbukti Berkesan – Dengan Cara Yang Sangat Mudah – Hanya Sapu Sahaja” .

KELEBIHAN LUMIGLOW

Lumiglow boleh digunakan untuk sesiapa yang mengalami mslh seperti dibwh ini : 1) Masalah Kesihatan 2) Masalah Kecantikan 3) Prestasi Seksual Merosot 4) Payudara Mengendur 5) Jeragat 6) Masalah Kesuburan 7) Darah Tinggi 8 ) Luka & Cedera 9) Uban 10) Keguguran 11) Senggugut 12) Kencing Manis 13) Rabun 14) Sakit Lutut 15) Ketumbuhan Payudara 16) Buasir 17) Kulit Mengendur 18) Angin Pasang 19) Kencing Tidak Lawas 20) Resdung 21) Migrain 22) Katarak 23) Ketulan Tiroid 24) Migrain 25) Lumpuh 26) Payudara Kecil 27) Ketagihan Rokok 28) Angin Ahmar 29) Kulit Sensitif 30) Batu Karang 31) Sakit Kepala 32) Sakit Saraf 33) Kegemukan 34) Sakit Pinggang 35) Batuk Kering 36) Tiada Zuriat 37) Penyakit Kulit 38) Kitar Haid Tidak Normal 39) Fibroid 40) Sakit Gigi 41) Hormon Tidak Seimbang

****************************************************************** ****************************************************************** . D.I.Y (Do It Yourself) bermakna anda boleh lakukan sendiri Mengapa tunggu lagi? Mulakan plan tindakan kecantikan dan kesihatan anda. Anda mempunyai LumiGlow® sebagai teman dan rakan anda. Sebagai suplemen dioleskan di kulit anda, LumiGlow® menggunakan bioteknologi dan juga nanoteknologi untuk memberikan anda kebaikkan bahan aktif terus ke aliran darah anda, tanpa melalui proses pencernaan yang lama. Dapatkan kesan yang hebat dengan penggunaan yang teratur. Dapatkannya, oleskannya, rasakannya dan serlahkannya. Cara Penggunaan Urutkan perlahan-lahan setengah sudu teh krim ini dua kali sehari di leher, atas lengan(ke atas), payudara (keatas dan ke dalam), belakang badan berhampiran pinggang(ke bawah), pergelangan tangan(bulatan ke atas), perut(bulatan arah jam), bahagian dalam peha(bulatan ke atas). Jika terdapat tindakbalas berlarutan, hentikan penggunaan dan rujuk kepada individu yang memperkenalkan produk ini. Tidak disarankan penggunaannyaoleh wanita hamil dan ibu yang menyuskan anak.

CARA SAPUAN LUMIGLOW

Sakit kepala / Migrain – Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk Meningkatkan kecergasan otak/IQ – Tengkuk & belakang badan Rambut gugur/botak/beruban – Akar rambut/kulit kepala Sakit mata/katarak/berselaput/rabun – Sekeliling mata Resdung/selsema – Sekitar hidung dan leher Asma/Tidur berdengkur – Sekitar hidung, leher & dada Jerawat/jeragat – Sekitar leher Penegangan muka – Sekitar leher Sakit gigi/gusi/mata ikan – Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi) Berhenti merokok – Leher & dada Tiroid/sakit tekak – Leher Batuk – Leher & dada Sakit jantung/dada/darah tinggi – Dada & belakang badan Kencing manis – Kawasan “pankreas” (antara perut & dada). Jika telah luka/busuk/hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.


 

KRIM AJAIB BERTEKNOLOGI NAN0
MEMBANTU MEMUDAHKAN KEHAMILAN….INSYAALLAH …DENGAN USAHA DAN IZIN ALLAH.

KHASIAT UTAMA LUMIGLOW
? Membantu menambah hormon
? Membantu pasangan yg susaj utk mendapat zuriat
? Mengecutkan rahim dan kesan2 pembedahan dalaman
? Menghilangkan sengugut
? Membaiki kitaran haid

AMARAN: KESAN ADALAH BERBEZA ANTARA INDIVIDU.

PERHATIAN PARA PESAKIT & WANITA :
Jika anda mempunyai sebarang masalah kecantikan atau kesihatan, maka anda bakal meneroka penyelesaian alternatif yang unggul, hebat, luar biasa, ajaib & menakjubkan!

*Hanya 1 Krim, Mencegah & Merawat Masalah Kesihatan Anda – Menjadikan Anda Lebih Cantik – Semuanya Dari Hujung Rambut Hingga Hujung Kaki – Terbukti Berkesan – Dengan Cara Yang Sangat Mudah – Hanya Sapu Sahaja”

*Kesihatan & kecantikan adalah perkara yang paling utama untuk dipelihara. Namun, cabaran untuk penjagaan keduanya semakin hebat akibat kesuntukan masa, kekurangan pengetahuan dan ketiadaan alternatif yang mudah. Mujurlah dengan LumiGlow, kini anda mampu untuk menjaga taraf kecantikan & kesihatan anda dengan cara yang mudah & pantas!

*Sebelum anda melihat lebih jauh, adalah elok untuk menerangkan dua soalan lazim yang utama. Pertama, LumiGlow merupakan nama untuk hanya 1 krim sahaja. Kedua, cara menggunakan LumiGlow ialah sapu sahaja, tidak perlu dimakan, diminum ataupun disuntik.

KELEBIHAN LUMIGLOW:-

1) Masalah Kesihatan 2) Masalah Kecantikan 3) Prestasi Seksual Merosot 4) Payudara Mengendur 5) Jeragat 6) Masalah Kesuburan 7) Darah Tinggi 8) Luka & Cedera 9) Uban 10) Keguguran 11) Senggugut 12) Kencing Manis 13) Rabun 14) Sakit Lutut 15) Ketumbuhan Payudara 16) Buasir 17) Kulit Mengendur 18) Angin Pasang 19) Kencing Tidak Lawas 20) Resdung 21) Migrain 22) Katarak 23) Ketulan Tiroid 24) Migrain 25) Lumpuh 26) Payudara Kecil 27) Ketagihan Rokok 28) Angin Ahmar 29) Kulit Sensitif 30) Batu Karang 31) Sakit Kepala 32) Sakit Saraf 33) Kegemukan 34) Sakit Pinggang 35) Batuk Kering 36) Tiada Zuriat 37) Penyakit Kulit 38) Kitar Haid Tidak Normal 39) Fibroid 40) Sakit Gigi 41) Hormon Tidak Seimbang

CARA PENGGUNAAN LUMIGLOW

CARA: Urutkan perlahan-lahan setengah sudu teh krim ini dua kali sehari di leher, atas lengan(ke atas), payudara (keatas dan ke dalam), belakang badan berhampiran pinggang(ke bawah), pergelangan tangan(bulatan ke atas), perut(bulatan arah jam), bahagian dalam peha(bulatan ke atas).
Jika terdapat tindakbalas berlarutan, hentikan penggunaan dan rujuk kepada individu yang memperkenalkan produk ini.

AMARAN: Tidak disarankan penggunaannyaoleh wanita hamil dan ibu yang menyuskan anak.

CARA SAPUAN LUMIGLOW

1. Sakit kepala / Migrain – Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk
2. Meningkatkan kecergasan otak/IQ – Tengkuk & belakang badan
3. Rambut gugur/botak/beruban – Akar rambut/kulit kepala
4. Sakit mata/katarak/berselaput/rabun – Sekeliling mata
5. Resdung/selsema – Sekitar hidung dan leher
6. Asma/Tidur berdengkur – Sekitar hidung, leher & dada
7. Jerawat/jeragat – Sekitar leher
8. Penegangan muka – Sekitar leher
9. Sakit gigi/gusi/mata ikan – Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi)
10. Berhenti merokok – Leher & dada
11. Tiroid/sakit tekak – Leher
12. Batuk – Leher & dada
13. Sakit jantung/dada/darah tinggi – Dada & belakang badan
14. Kencing manis – Kawasan “pankreas” (antara perut & dada). Jika telah luka/busuk/hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.

D.I.Y (Do It Yourself) bermakna anda boleh lakukan sendiri – Mengapa tunggu lagi? Mulakan plan tindakan kecantikan dan kesihatan anda. Anda mempunyai LumiGlow® sebagai teman dan rakan anda. Sebagai suplemen dioleskan di kulit anda, LumiGlow® menggunakan bioteknologi dan juga nanoteknologi untuk memberikan anda kebaikkan bahan aktif terus ke aliran darah anda, tanpa melalui proses pencernaan yang lama. Dapatkan kesan yang hebat dengan penggunaan yang teratur. Dapatkannya, oleskannya, rasakannya dan serlahkannya.

BAHAN-BAHAN LUMIGLOW

Dioscorea villosa (Keladi Liar)
Pokok keladi yang unik ini , mengandungi lebih daripada 50 pencetus hormon. Ianya dianggap sebagai bahan terkini di dalam perubatan biologi dan dikenali sebagai bahan yang paling penting di dalam terapi hormon (digunakan sendiri). Oleh kerana pokok ini hidup di tempat yang tidak tercemar, ia mempunyai bahan penyembuh sendiri, apabila digunakan oleh manusia, bahan ini merangsang penyembuhan sendiri dan pengaktifan semula organ-organ. Kesan yang paling penting sekali ialah bahan ini boleh membantu di dalam mengaktifkan, menyeimbangkan penghasilan hormon, memastikan kita sentiasa menerima hormon yang sesuai apabila tubuh kita memerlukannya. Tambahan lagi, bahan aktif tumbuhan ini iaitu Diosgenin, diketahui mempunyai sifat antiradang.
Kini, krim keladi liar ini telah banyak digunakan dalam membantu menyeimbangkan hormon, meningkatkan tenaga, stamina dan daya ketahanan, serta membuatkan kita berasa muda, kuat dan lebih bertenaga. Untuk wanita, bahan ini berkesan dalam mengurangkan simtom-simtom premenstrual dan menopos.

Ekstrak Aloe Vera
Aloe Vera adalah satu-satunya ramuan persolekan semulajadi yang terunggul setakat ini. Ia berkesan untuk menyerlahkan kulit, agar kelihatan lembut, licin, berseri & mengurangkan penuaan.

Ekstrak Kacang Soya
Kacang soya mengandungi bahan semulajadi yang mirip kepada hormon wanita. Secara tradisional, makanan mengandungi soya telah menjadi makanan untuk penduduk Cina dan Jepun, di mana insiden-insiden penyakit kanser yang bergantung dengan hormon seperti kanser payudara dan kanser prostat adalah rendah.

Ekstrak Biji Anggur
Ekstrak biji anggur merupakan faktor anti-pengoksidaan yang terunggul setakat ini, berkesan untuk mencegah kerosakan radikal-radikal bebas terhadap sel-sel, 20 kali lebih kuat daripada Vitamin C dari segi antioksidannya.

Vitamin E
Vitamin E yang diserap oleh kulit akan tertinggal pada tisu-tisu kulit untuk melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas.

LUMIGLOW 2 LUMIGLOW 3 LUMIGLOW 5 LUMIGLOW 6 lumiglow 8 lumiglow 9 LUMIGLOW

TESTIMONI
http://1.bp.blogspot.com/_vu3qQvJ98-c/S86dvmIyFtI/AAAAAAAAAr4/3lQRfcWCVw0/s400/Nadzmi_before_after_bm02.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_vu3qQvJ98-c/S86cAGGBvII/AAAAAAAAArY/52HSoIKY0ig/s400/Hajjah_before_after_bm02.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_vu3qQvJ98-c/S86Z_8GHNsI/AAAAAAAAArI/4tQgB22Apws/s400/Suhana_before_after_02.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_vu3qQvJ98-c/S86Z_TsDgoI/AAAAAAAAArA/3Po10uZEumI/s400/Suhana_before_after_bm03.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_vu3qQvJ98-c/S86Y8knswFI/AAAAAAAAAqg/5MHvdowdx6E/s400/HajiJaafar_before_after_bm.jpg
  • 991 Units in Stock
RM285.00  RM198.00
Save: 31% off

Add to Cart:This product was added to our catalog on Friday 03 February, 2012.

Customers who bought this product also purchased...


Copyright © 2018 Sihat Jelita Shop. Template oleh Portal Usahawan . Laman Web Ini Dibina oleh Team Kedai Online
warobbo template