Tongkat Ajimat Madura


''TONGKAT AJIMAT MADURA'' (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.

2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim yang sangat menjijikkan bagi sang suami.

3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.

4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.


Cara memakainya:

Ambil Tongkat Ajimat Madura ini seluruhnya, masukkan dengan perlahan-lahan ke dalam kemaluan (faraj), tinggalkan selama 1 atau 2 minit. Kemudian cabut dan cuci dengan bersih dan disimpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 30minit atau 1 jam sebelum bersetubuh... dan lihatlahh...hasilnyaa...Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli.....lama boleh digunakan!!!!!!

Cubalah...dan percayalahhh!!!!!

TESTIMONI

Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA

Dari : Puan Faridah (Bukan nama sebenar)

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks...

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa kering dan ketat sungguh ketara...
mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse... Terkenang saya masa malam pertama...mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 ...suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...
seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus .....melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2... hanya sekadar melepaskan tanggungjawab... dan melampias nafsu jerk...

thanks TONGKAT AJIMAT MADURA...saya akan rekemen pada kawan2...kalau Lisa nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact lisa. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha hasekian komen ikhlas dari saya ....


Testimoni Terbaru
TONGKAT AJIMAT MADURA

"saya dah pakai tongkat tu semalam.....kejap je..lam 2 minit gitulah..nak buang tu kan main ketat tu....pah tu bila bersama ngan en somi tu memang fullamak..tak tau nak citer la....somi siap tanya lagi...pakai apa, makan apa sampai ketat cam ni nih....ishh ishh tu baru sekali pakai tu... lambatnye malam nih......"

Terima kasih kepada customer ku...


"Salam kak..nak kasik testi ni..(mek comey bukan nama sebenar..muakakak )
Memang BEST la tongkat ajimat nih!
Memang betul2 ajimat!! Huahuahua
Bab keputihan..skali 2 pakai dah stop!!
Magic tul!! Pakai pantiliers pun kering je..kalau tak dulu..kejap2 kene tuka!! Huhuhu..lagi 1 bab hubungan suami isteri ni..huhuhu lama tak dengar suami mengerang cakap "Sedaapnyer!!!" Wawawawa kiranya 2 dalam 1 ni!! Segala khasiat dapat..best! best!"
  • 880 Units in Stock




RM30.00  RM20.00
Save: 33% off

Add to Cart:



This product was added to our catalog on Thursday 12 May, 2011.

Copyright © 2017 Sihat Jelita Shop. Template oleh Portal Usahawan . Laman Web Ini Dibina oleh Team Kedai Online
warobbo template